Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس انلاین : جوان مشهدی در حین تماشای بازی ایران و مراکش در جام‌جهانی دچار حمله قلبی شد و جان خود را از دست داد.

 این روزها جامعه حال و هوای دیگری دارد، حال و هوایی که هر ۴ سال، یک ماه همه را متأثر از خود می‌کند و هیجانی متفاوت به آنان می‌دهد اما این تب‌وتاب همیشه روی خوش ندارد.

پیروزی شیرین و دل‌چسب تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی روسیه و خوشحالی وصف‌نشدنی مردم کشور، خانواده‌ای، داغ‌دار از دست دادن عضوی از خود شد تا شیرینی برد تیم ملی، کام آنان را شیرین نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همراه خانواده به باغی در منطقه کاهو رفته بودند تا تعطیلات عید فطر را خوش بگذرانند و اولین بازی تیم ملی در جام جهانی را دورهم تماشا کنند، هیجان و استرس این بازی به حدی بود که «جعفر پاوست راد» بعد از به ثمر رسیدن گل ایران دچار تشنج می‌شود؛ با رسیدن عوامل اورژانس قدری بهبود میابد اما دچار حمله قلبی شده و به بیمارستانی در چناران منتقل می‌شود.

حمله قلبی وی که منجر به سکته مغزی نیز شد، این پدر ۳۰ساله  را از خانواده‌اش گرفت تا جام جهانی، خاطره‌ای تلخ برای دختر سه‌ساله و همسر او به‌جا بگذارد.

هیأت فوتبال خراسان رضوی نیز با صدور پیامی  درگذشت جعفر پاوست راد را به خانواده وی و جامعه فوتبال استان تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

درگذشت آقای پاوست راد سبب ناراحتی اهالی فوتبال استان شد که این ضایعه را به همسر، فرزند و خانواده آن مرحوم تسلیت می‌گوییم.

بی‌شک عرق به وطن در وجود وی و خانواده‌شان، سرمایه‌ای ارزشمند برای ورزش و فوتبال کشور محسوب می‌شد که امروز از وجود آن محروم هستیم، فقدان این سرمایه ارزشمند را نیز به جامعه فوتبال، فوتسال و هم میهنان عزیز تسلیت می‌گوییم.

مهدی برادران، رئیس هیأت فوتبال خراسان رضوی

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جام جهانی جام جهانی روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در ۸۰ درصد از مناطق کشور کفت: مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخشهای تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.
وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشورهای توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.
به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینرهای غیرمجاز یا استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.
مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥ مگاوات به کمتر از ٥ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکارهای قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است. وی در همین زمینه گفت: تاکنون ٨ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.
رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.
وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و٨ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزارهای فنی و اجرایی محدود می شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحدهای حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.
رجبی مشهدی مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی عنوان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.
بازنگری در قراردادها با توجه به نقش برجسته بخش خصوصی در فعالیت‌های صنعت برق، تعامل با مراکز قضایی و انتظامی و تبادل تجارب دفترهای حقوقی با یکدیگر از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیروزی ۶ گُله النصر با هت‌تریک رونالدو
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • بیانیه ایپس آسیا در محکومیت تهاجم وحشیانه اسرائیل به غزه
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت